Hakking

Pusleprosjekt med restegarn

En venninne fortalte at datteren etterlyste heklede bomullspads – mye mer miljøvennlig enn engangs-varianten. Men jeg måtte jo prøve å hakke dem så klart. Resultatet ble de to variantene dere ser på bildet over. Spiralvarianten er en miniversjon av grytebeskytter dere finner her. Ringblomst-varianten er litt tykkere og mykere, og er hakket med «hakkemasker mellom» (tunisian full stitch). Hvis noen vil ha oppskriften på disse så sende meg en melding.

Tørkerullholder_4753

I stedet for å hive den gamle kjøkkenrullholderen av metall måtte jeg prøve å «pakke den inn» i litt restegarn. Oppdaget at veldig tykt garn ikke egner seg, for da får man ikke rullen på. Men Nille-garnet her fungerte fint med heklemaskene vendt inn. Bonus: Du slipper klanging av metallet mot kjøkkenbenken 😀

Etiketter: ,

Diskusjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..