Hakking

Hakking – et hakk videre

Mer gøy med hakkenålen. Innimellom tar jeg en runde på nettet for å se hva jeg finner i hakkingens forunderlige verden. Oppskriften på sjalet over, Aery Faery designet av Vashti Braha, fant jeg på Ravelry. Hun har hakket sjalet i tynt mohair garn, mens jeg har brukt de tre nøstene jeg hadde igjen av Drops Alpaca i denne fargen. Prøver å være flink til å bruke av garnet jeg har liggende, så kan jeg handle med god samvittighet neste gang jeg kommer over noen interessante nøster.

Aery Faery scarf

Sjalet er en vinner! Hakkingen gir sjalet en glattere, flatere struktur enn om man hadde heklet det med f.eks staver. Til tross for at oppskriften er på hele 7 sider (veldig detaljert) viste det seg å være lett når jeg kom inn i det. Og et kjempegreit ta med-arbeide. Oppskriften trenger man bare i begynnelsen og på slutten.

Hvis du vil prøve deg på oppskriften, som er på engelsk, finner du den her.

Diskusjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..