Hakking

Varme fingerløse hakkevanter

Disse fingerløse vantene ble til i vinter da en voksen sønn ønsket seg varme fingerløse vanter, vannavstøtende og noenlunde vindtette. Skikkelig ull er vannavstøtende og tørker fort, og hakking gir et ganske tett stoff uten at det blir for tykt bare du passer på å hakke løst. Sønnen ble kjempefornøyd og vantene er i bruk hele vinteren. Oppskriften har du her. Den er i to størrelser: Herre Large som avbildet, og en mindre størrelse som tilsvarer Small for menn og Medium for damer.

 

gards-vanter4b

Hvis du heller vil ha pulsvanter, eller ønsker å prøve deg på et enklere hakkeprosjekt først, så ignorerer både økning og tommel, og bare hakk rundt til ønsket lengde. Jeg har laget 5-6 par i forskjellige fargekombinasjoner til familie og venner, noen med og noen uten tommel.

hakket-tommel

Diskusjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..