Hakking

Sømløs sommertopp

Toppen for oss som liker enkelt design 🙂 Denne er hakket rundt, ovenfra og ned. Uten en eneste søm. Fordelen med å arbeide ovenfra og ned er at du kan prøve og tilpasse underveis, og få akkurat den lengden du vil ha. Og helt vanlige hakkemasker som er brukt her gjør at toppen ikke er gjennomsiktig. Enda en fordel er at en hakket topp i bomullsgarn holder fasongen, den blir ikke slaskete som strikkegenserne mine i bomull.

Jeg jobber med å lage en oppskrift på toppen, den kommer etter hvert. Bomullsgarnet den er hakket i er gått ut av produksjon, så det må justeres for et annet garn og helst flere størrelser. Tenker at en blanding av lin og bomull kan fungere fint. Fortsettelse følger.

Diskusjon

2 responses to ‘Sømløs sommertopp

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..